Gecertificeerd meten

CQi

De zorgverzekeraars willen dat zorgverleners de ervaringen van hun patiënten in kaart brengen door middel van CQi onderzoek (Consumer Quality index). Voor optimaal inzicht in de tevredenheid van uw patiënten wilt u echter andere en/of meer vragen stellen. Patiëntervaring.nl is in deze situatie dé ideale tool voor uw patiënttevredenheidsonderzoek.

Het uitbreiden van Patiëntervaring.nl met een CQ-index monitor behoort tot één van de vele mogelijkheden. Hierdoor kunt u, naast het verrichten van eigen metingen, gecertificeerd meten door middel van CQi onderzoek. Bureau de Bok (gecertificeerd meetbureau) en Qualizorg (uitvoerder metingen) kunnen u hierbij ondersteunen. 

PROMs

Naast het inzetten van Patiëntervaring.nl voor eigen vragenlijsten, is deze enquête-tool tevens de uitgelezen monitor om PROMs vragenlijsten uit te zetten. De vragenlijsten voor patiënten over medische effectiviteit van behandelingen, zogenaamde PROMs-onderzoeken (Patient Reported Outcome Measures), zijn standaard beschikbaar in Patiëntervaring.nl en kunnen op verzoek voor uw organisatie worden geactiveerd.  Hierdoor kunt u, naast het verrichten van eigen metingen, gecertificeerd meten door middel van PROMs-onderzoek.

Bekijk wat patiëntervaring voor
uw organisatie kan betekenen!