Blog

Filteren op datumtrajecten

02-09-2016 12:00

De vakantieperiode is helaas voor velen weer afgelopen. Het werk in de zorg gaat echter altijd door. Zo ook de ontwikkeling van Patiëntervaring.nl, zodat de software u nog meer gemak en ondersteuning biedt.

De afgelopen periode hebben wij de volgende punten voor Patiëntervaring.nl ontwikkeld:

Filteren op datumtraject

Op het dashboard kunt u tegenwoordig filteren op een datumtraject. Wanneer u op het dashboard de vraag kiest waarvan u de resultaten op het dashboard wilt zien, dan kunt u vervolgens het datumtraject aangeven. Dit doet u door de muis op de gekozen vraag op het dashboard stil te houden, waardoor het tandwieltje  verschijnt . Wanneer u hierop klikt kunt u de start- en einddatum van het traject aangeven. Houdt u deze blanco, dan worden alle resultaten getoond.

Uitgebreide filteropties

Op het dashboard kunt u tegenwoordig filteropties toepassen op de resultaten van gestelde vragen. Wanneer u op het dashboard de vraag kiest waarvan u de resultaten op het dashboard wilt zien, dan kunt u vervolgens de correlatie tussen twee verschillende meerkeuzevragen binnen een enquête zien. Dit doet u door de muis op de desbetreffende vraag op het dashboard stil te houden, waardoor twee oranje gekruiste pijltjes  verschijnen. Wanneer u hierop klikt kunt u aangeven met welke vraag u de resultaten wil vergelijken. Dit kan u interessante data brengen.

Datumtrajecten resultaten

Bij het opvragen van de resultaten van uitgezette enquêtes kan vanaf komende maand meerdere datumtrajecten opgevraagd worden. Zo kunt u eenvoudig in één overzicht de resultaten van meerdere periodes met elkaar vergelijken.

Benchmarkfunctie uitgebreid

Intern benchmarken van verschillende afdelingen is nu uitgebreid binnen Patiëntervaring.nl. Zo kunt u nu bijvoorbeeld de resultaten van Afdeling A overzichtelijk vergelijken met de gecombineerde resultaten van Afdeling B en Afdeling C. Dit doet u door aan de linkerkant aan te vinken van welke afdelingen u de gecombineerde resultaten wilt vergelijken met aan de rechterkant de aan te vinken afdelingen. Hieronder vinkt u “Links en rechts samenvoegen” aan, zodat de resultaten tot een totaal worden samengevoegd.

Bekijk wat patiëntervaring voor
uw organisatie kan betekenen!