Blog

Verbeteringen Patientervaring

14-12-2015 09:47

Stilstaan is achteruitgaan. Is dat niet uw ding? Dat van ons ook niet. Daarom blijft Patiëntervaring.nl zijn diensten en producten verder verfijnen en uitbreiden. Lees hier meer over!

Patiëntervaring.nl

Stilstaan is achteruitgaan. Is dat niet uw ding? Dat van ons ook niet. Daarom blijft Patiëntervaring.nl zijn diensten en producten verder verfijnen en uitbreiden. Nu weer met de uitbreiding / aanpassing van de volgende punten:

* zoeken naar gebruikers
* uitnodigingen testen
* schaalvragen qua opmaak hetzelfde als de matrix vragen
* enquêtes en uitnodigingen kunnen een einddatum bevatten
* datum bij horizontale Excel export
* diverse opgeloste punten

Save the date!

De volgende Gebruikersdag zal plaatsvinden op dinsdag 15 maart 2016 vanaf ongeveer 13:30 uur in het BCN Amsterdam Arena. Noteer deze dag alvast in uw agenda.

U kunt u vrijblijvend aanmelden door een e-mail te sturen naar info@patientervaring.nl. Geïnteresseerde collega's zijn natuurlijk ook van harte welkom.

 

Graag bij uw aanmelding het aantal personen en de namen van deze personen vermelden. Begin maart zullen wij u de agenda voor deze dag toesturen.

Nieuw gezicht

Per 1 januari 2016 wordt ons team versterkt met een nieuwe collega in de functie van accountmanager: Eric Köhler. De komende periode zal Eric zich gaan verdiepen in Patiëntervaring.nl en zal binnenkort contact met u opnemen voor een kennismakingsafspraak.

Wij wensen u fijne feestdagen en een succesvol 2016.

 

 

Bekijk wat patiëntervaring voor
uw organisatie kan betekenen!