Blog

Geslaagde Gebruikersdag Patiëntervaring.nl

08-12-2014 11:01

Dinsdag 25 november organiseerde ICIT de eerste editie van de Patiëntervaring Gebruikersdag. Een dag die dit keer in het teken stond van het inspireren van de gebruikers van Patiëntervaring.nl.

Alle “ins and outs” over het meten van de kwaliteit in de zorg en waarom Patiëntervaring.nl hét instrument hiervoor is, zijn uitgebreid behandeld. Bovendien was deze Gebruikersdag het uitgelezen moment voor de lancering van Patiëntervaring 2.0. 

Patiëntervaring.nl is snelgroeiend en heeft de afgelopen periode verschillende ziekenhuisorganisaties en GGZ-instellingen mogen begroeten. Dit leidt evenwel tot een groeiend aantal wensen vanuit verschillende gebruikers. ICIT heeft deze wensen meegenomen in de ontwikkeling van een nieuwe, verbeterde versie van Patiëntervaring.nl, met als resultaat Patiëntervaring 2.0. 

Patiëntervaring.nl heeft een complete restyle ondergaan wat betreft de look & feel. De zorggerichte enquêtetool is bovendien uitgebreid met diverse nieuwe functionaliteiten. Wilt u meer weten? Kijk dan op: www.patientervaring.nl/about

Bekijk wat patiëntervaring voor
uw organisatie kan betekenen!