Blog

Begin het nieuwe jaar met nieuwe functionaliteiten

44 maanden geleden

De goedheiligman heeft inmiddels het land verlaten, de kwik in de thermometer schiet al geregeld onder het 0-punt en de straten zijn weer gezellig versierd. Wij naderen alweer de jaarwisseling.

Lees meer

Filteren op datumtrajecten

47 maanden geleden

De vakantieperiode is helaas voor velen weer afgelopen. Het werk in de zorg gaat echter altijd door. Zo ook de ontwikkeling van Patiëntervaring.nl, zodat de software u nog meer gemak en ondersteuning biedt.

Lees meer

Veranderingen in het zorglandschap

49 maanden geleden

In het zorglandschap is er veel gaande. Zo zitten wij nu midden in de ontwikkeling van nieuwe, generieke en korte PREM-vragenlijsten ter vervanging van de al verouderde en lange CQI vragenlijsten. Het is nog niet duidelijk wanneer deze vervanging gaat plaats vinden, maar dat het gaat gebeuren is wel duidelijk. Een ander belangrijke ontwikkeling in de markt is de sturing op het zelf meten van de patiënttevredenheid door de zorgorganisaties zelf. Hier kan Patiëntervaring.nl u uiteraard perfect in ondersteunen.

Lees meer

Verbeteringen Patientervaring

56 maanden geleden

Stilstaan is achteruitgaan. Is dat niet uw ding? Dat van ons ook niet. Daarom blijft Patiëntervaring.nl zijn diensten en producten verder verfijnen en uitbreiden. Lees hier meer over!

Lees meer

CQ Index meet kwaliteit dementie

68 maanden geleden

Casemanagers kunnen mantelzorgers ondersteunen bij de zorg en de veelal complexe zorg coördineren.

Lees meer

Geslaagde Gebruikersdag Patiëntervaring.nl

69 maanden geleden

Dinsdag 25 november organiseerde ICIT de eerste editie van de Patiëntervaring Gebruikersdag. Een dag die dit keer in het teken stond van het inspireren van de gebruikers van Patiëntervaring.nl.

Lees meer

Bekijk wat patiëntervaring voor
uw organisatie kan betekenen!